Beoordelingen van Mister Wok Roosendaal

Recente recensies van Mister Wok Roosendaal

5 sterren na 27 reviews

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, er mag wel iets meer groenten in.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en goed warm, maar het dreef in de saus en was enorm zout.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk👍🏽👍🏽👍🏽

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service ook. Ga zo door jongens !!!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd ondanks de sneeuw die die dag was gevallen. Bezorgtijd zou pas na 2 uur zijn. Maar na 3 kwartier stond men al aan de deur. Heerlijke wok. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen er wekelijks. het eten smaakt goed. Aardig, en vriendelijke personeel. Je krijgt waar je voor betaald. Als gezin raden het iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en fantastisch gerecht.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed gegeten. Beste wok van Roosendaal en omstreken. Goed bezig, ga zo door jongens !!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wok met kip was lekker snel klaar en heerlijk

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak , grote bak is 2 volle borden. Ruime keuze. Willen meer proeven. Kom zeker terug.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! Snelle service en bestellen zal ik vaker doen!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Das lekker eten en warm. Voor herhaling vatbaar.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zeker d

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed gevuld en lekker ga zo door

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens. We hebben online besteld en zelf opgehaald was mooi optijd klaar en nog heel warm toen we thuis kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Goed op tijd, en warm geleverd! Verschillende woks bestel, en allemaal goed op smaak ! Bestellingen worden zeker gevolgd ! Raad het iedereen aan.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten. Goede hoeveelheid en heel smaakvol. Super goede service en werken heel snel en hygiënisch. Ik zal blijven bestellen.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange tijd heerlijk kunnen wokken. Mooi op tijd bezorgd, en het smaakte nog eens goed ook!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar erg weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten. Echt een aanrader! Goeie kwaliteit en heel snelle service’

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en zeer snelle service!!!!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt echt goed! Gaan we vaker bestellen!